Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Besplatna promocija vaših proizvoda i usluga u više od 50 zemalja

Svoje proizvode i/ili usluge možete besplatno promovirati u više od 60 zemalja koje su dio Europske poduzetničke mreže. Mreža pruža potporu i savjet gospodarstvenicima diljem Europe te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske Unije i jedinstvenog europskog tržišta. Usluge mreže specifično su kreirane za male i srednje poduzetnike, a svrha im je omogućiti poduzetnicima da maksimalno iskoriste mogućnosti Europske unije i jedinstvenog europskog tržišta.

Izradite vlastiti tehnološki profil za vaš proizvod ili promovirajte uslugu ispunjavanjem kratkog obrasca, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

 

obrazaczapromociju3

 

Nakon što popunite ovaj kratki obrazac, zajedno ćemo ga doraditi kako bi postigli što bolji rezultat.

 

Vidljivost koja se postiže na ovaj način je iznimno velika. Nakon objave vaš profil se pojavljuje na većini internetskih stranica partnera u EEN mreži, promovira se u lokalnim i regionalnim tiskovinama, biltenima, stručnim časopisima i sličnim medijima, ovisno o partneru. UTT će profil aktivno promovirati u onim zemljama ili regijama za koje ste iskazali poseban interes te na taj način može pomoći u ciljanom nastupu na pojedinim tržištima.

Kako izgledaju profili koji se objavljuju u međunarodnoj bazi tehnologije možete pogledati ovdje i na stranicama EEN mreže. Tehnološke profile koje je objavio UTT možete pogledati u našoj Bazi tehnologija.

 

Ukoliko vam je potrebna pomoć u ispunjavanju obrasca za promociju ili imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

eenmap

 

Od osnivanja u veljači 2008. na događanjima koja je organizirala EEN mreža sudjelovalo je više od milijun ljudi, a preko 90.000 tvrtki iskoristilo je mogućnost pronalaženja novih partnera ugovaranjem sastanaka na gospodarskim susretima. Posredstvom EEN mreže više od 7.000 tvrtki pronašlo je međunarodne partnere i dogovorilo suradnju što je omogućilo otvaranje preko 1.000 novih radnih mjesta godišnje.

 

 

Logo EEN EN

 

Besplatno informiranje

Primajte obavijesti o novo unesenim profilima u bazi na email prema upitu koji sami definirate. Promatrajte što se događa na tržištu, budite u toku s mogučnostima koje se otvaraju ili pratite konkurente.

 

Register