Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

header improve 600

 

Prepoznajte važnost inovacija u Vašoj tvrtci i pametnim upravljanjem unaprijedite svoje poslovanje.

Procijenite svoj inovacijski kapacitet uz pomoć IMP3rove inovacijske revizije, iskoristite IMP3rove izvještaj, mišljenenje i prepopruku stručnjaka te izradite inovacijsku strategiju i pokrenite promjene. 

Među uslugama koje UTT pruža malim i srednjim tvrtkama je i inovacijska revizija. Ova usluga zasnovana je na IMP3rove metodologiji kojoj je osnovni cilj poboljšati upravljanje inovacijama u malim i srednjim tvrtkama kako bi identificirale vlastite slabosti i snage, usporedile se konkurentima te povećale konkurentnost i ubrzale rast. Preko 5.000 tvrtki već je iskoristilo usluge analize upravljanja inovacijama, a više od 500 konzultanata prošlo je IMP3rove treninge kako bi Vam pomogli u izradi IMP3rove analize te Vas savjetovali o upravljanju inovacijama.

IMP3rove nudi mogućnost izrade inovacijske revizije, koja je pogodna za sve industrije, sektore i sve tipove tvrtki. Unošenjem indikatora koji su relevantni za uspješno upravljanje inovacijama klijent dobije izvještaj revizije u kojemu je njegov tvrtka uspoređena s konkurentima u njegovom sektoru ili šire. Pažljivom analizom rezultata tvrtka može odrediti svoj položaj na tržištu te otkriti vlastite slabosti i pronaći prostor za najefikasniji napredak  te poduzeti mjere za povećanje konkurentnosti.

Enterprise Europe Network Hrvatska osigurala je vouchere u protuvrijednosti 1.350 EUR (nije moguće zamijeniti za novac) za prvih 50 mikro, malih ili srednjih tvrtki koje djeluju barem 4 godine i imaju barem 10 zaposlenika. Osigurajte svoj voucher na www.utt.hr/improve.

 

Preuzmite letak