Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. :)

Ukoliko ne promijenite postavke vašeg internet preglednika, podrazumijeva se da se slažete s njihovim korištenjem.

Razumijem

Došli ste do novog otkrića i želite ostvariti kontakt s partnerima u industriji te saznati sve o intelektualnom vlasništvu (patentima, licencama, autorskim pravima, ...)?

Informirajte se o raspoloživim mogućnostima financiranja i pronađite partnere za prijavu projekata.

Želite znati više o raspoloživom znanju i tehnologijama ili ste zainteresirani za suradnju sa znanstvenicima na vašim razvojnim projektima?

Trebate međunarodnog partnera za realizaciju vašeg projekta?

Europska poduzetnička mreža (EEN) najveća je europska potporna organizacija za male i srednje poduzetnike. Namijenjena je svima koji žele pronaći strane partnere te ostvariti poslovnu suradnju izvan Hrvatske.

Besplatna promocija Pretraži bazu tehnologije

Vijesti

Sve vijesti

Uspješno završen mjesec intelektualnog vlasništva na Sveučilištu u Splitu

Split, 2. Lipanj 2016.

Tijekom travnja su na Sveučilištu u Splitu uspješno održane četiri radionice u okviru Mjeseca intelektualnog vlasništva kojeg je organizirao Ured za transfer tehnologije uz podršku Europske poduzetničke mreže i Europskog IPR Helpdeska kako bi se pove…

Predstavljanje projekta Poduzetničkog kapitala za inovacije i poduzetništvo u Splitu

Split, 13. Svibanj 2016.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organiziraju&n edstavljanje projekta Poduzetničkog kapitala za inovacije i poduzetništvo ojektna komponenta II: Fond…